Combi Isolatie BV is al meer dan 35 jaar specialist in koude-isolatie, maar ook in warmte isolatie.

Isolatiematrassen
Omdat vooral bij flensen, afsluiters en flexibels vanuit de klant steeds meer de wens ontstaat om dit op te lossen met een flexibele, vormbare en vooral demontabele oplossing biedt Combi-Isolatie BV ook isolatiematrassen aan. Het bedrijf beschikt over een eigen matrassenmakerij, waardoor het op zeer korte termijn inmeten, produceren en monteren van isolatiematrassen ook tot de mogelijkheden behoort.

Zelf monteren
De op maat gemaakte isolatiematrassen kunnen ook bij u worden afgeleverd, zodat u de matrassen zelf kunt monteren. Het betreffende te isoleren component blijft altijd goed toegankelijk omdat het isolatiematras gemakkelijk is te demonteren en eenvoudig weer terug kan worden geplaatst.

Het isoleren met isolatiematrassen voorkomt niet alleen verbranding door aanraking (persoonlijke bescherming) maar het isoleren van niet geïsoleerde componenten draagt ook bij aan een aanzienlijke energiebesparing. Combi-Isolatie BV kan geheel vrijblijvend een energiebesparingsberekening voor u verzorgen waarbij u zeker verrast zult zijn door de korte terugverdientijden.

Aarzel niet langer en neem contact op voor een geheel vrijblijvend advies!

Stacks Image 3489
Stacks Image 3492
Stacks Image 13