Ook in de utiliteitsbouw is Combi Isolatie sterk vertegenwoordigd.

In korte tijd worden uw tekeningen en bijbehorende bestekteksten gekoppeld tot een gespecificeerd omschreven isolatieontwerp met nauwkeurig onderbouwde prijsopgaven. Indien gewenst verschijnt Combi Isolatie op de bouw om inzicht te krijgen in het werk en u te voorzien van een vroegtijdig advies op het gebied van isolatie. Zeker in de bouw is afstemming van de partijen heel belangrijk en is het fijn om een samenwerking te creëren met een partij die alle disciplines op het gebied van isolatie in huis heeft. Als u het brandwerend uitvoeren en certificeren van de leidingdoorvoeren kunt laten verzorgen door hetzelfde isolatiebedrijf (dat ook de leidingisolatie verzorgt) dan kan dat in één moeite door en is dit voor u weer een zorg minder.

Ook het voorzien van elektrische tracing ter voorkoming van bevriezing, het isoleren en afwerken van de technische ruimtes, het aanbrengen van akoestische isolatie en het aanbrengen van isolatiematrassen kan worden verzorgd. Deze isolatiematrassen kunnen worden ingemeten en in eigen beheer worden geproduceerd.

Daar komt bij dat er kan worden geput uit een grote ploeg uitvoerende mensen die één voor één het vak goed verstaan. Hierdoor kan uw project binnen korte tijd worden gerealiseerd.

Door vooraf goede afspraken te maken over de prijs, kwaliteit en de levertijd, wordt u optimaal ontlast voor dit deel van de bouwwerkzaamheden.